Beste Waterflessen van 2020

Wil jij dit jaar een nieuwe waterfles kopen? Wij hebben de beste waterflessen van 2020 op een rijtje gezet en de prijzen vergeleken tussen verschillende bekende aanbieders. De meeste van deze flessen zijn de volgende dag al in huis en kunnen gratis retour.


Waterfles Dopper Thermofles kopen

Winnaar

Naam: Dopper Thermofles

Prijs: 30.00

Inhoud: 350 of 580 ML

Deze Dopper thermofles is ideaal om koffie of thee mee te kunnen nemen tijdens je wandeling. Hij past gemakkelijk in verschillende zijvakken van bekende wandeltassen en brengt ook een klein ‘kopje’ mee als de dop van de fles. De rugzakken van tegenwoordig hebben vaak een zijvakje waar je een fles als deze ook gemakkelijk in kan steken. Dit zorgt er voor dat je nooit de inhoud van je waterfles terug vindt in je rugzak.

Een mooie bijkomstigheid is dat je tegenwoordig bij steeds meer koffieplekken je eigen beker kunt aanleveren. Dit levert vaak een kleine korting op en het is ook goed voor het milieu om niet constant nieuwe bekers te gebruiken.

Deze waterfles kun je kopen bij Bol.com:


Waterfles Eddy Camelback kopen

Nummer twee

Naam: Eddy Camelback

Prijs: 20.00

Inhoud: 600 of 750 ML

De Eddy Camelback heeft dankzij haar unieke drinktuit snel aan populariteit gewonnen. Doordat je op de tuit moet bijten om het water naar boven te zuigen, hoef je de fles nooit te kantelen bij het drinken. Het tweede voordeel hiervan is dat hij daardoor erg moeilijk lekt EN dat hij bij het omgooien 100% lekvrij is. Verder is de hele fles vaatwasserbestendig, wat handig is bij het schoonmaken.


Waterfles kopen: Dopper

Geschenktip

Naam: Dopper Original

Prijs: 12.50

Inhoud: 450 ML

Deze kleinere variant van de winnaar van 2020 is een leuk geschenk voor iemand die op zoek is naar een waterfles. Je mist natuurlijk de thermofunctionaliteit die de bovenstaande fles wel biedt, maar krijgt wel meer inhoud voor een lagere prijs. Wanneer je dus alleen water meeneemt, is dit zeker een goede optie.


Dopper dop

Je kunt voor de bovenstaande doppers ook los een dopper dop aanschaffen. Deze zijn op bol.com te vinden voor minder dan 10 euro en passen op elke standaard dopper.


Wandelspullen

Ben je verder opzoek naar andere wandelspullen? Wij hebben ook een speciale pagina opgericht voor de belangrijkste wandelspullen voor elke wandelaar. Je kunt deze vinden door hier te klikken.