Wandelen Routeboekjes

Er zijn in Nederland verschillende grote wandelpaden die goed zijn onderhouden door de staat. Zo zijn er in totaal wel 20 lange afstand wandelroutes, zogeheten LAW-routes. Deze worden onderhouden door de overkoepelende organisatie voor alle wandelaars, wandelnet.

Deze LAW routes zijn enorm interessant en zijn nog langer dan 150 kilometer. Doordat deze routes zo lang zijn kom je langs enorm veel historie en bijzonderheden, wat leuk kan zijn om over te lezen in een officieel boek. Het bekendste pad is het Pieterpad, maar ook het Trekvogelpad en het Nederlands Kustpad is erg populair.

Deze boekjes staan boordevol relevante informatie en, natuurlijk, de wandelroutes zelf. Wij hebben ze gevonden op Bol.com en ze hieronder in een overzicht gezet. Voor elke aanschaf die u via ons doet, steunt u deze website door het Partnerprogramma van Bol.com.

We hebben de volgende routeboekjes voor het wandelen toegevoegd:


De wandelroute van het Pieterpad

Het Pieterpad

Het routeboekje voor het Pieterpad is opgedeeld in twee delen. U kunt beide delen prachtig wandelen, en hoeft ze ook niet tegelijkertijd aan te schaffen om te starten met het Pieterpad.

U kunt beide delen aanschaffen via Bol.com waar deze voor minder dan twintig euro per stuk worden aangeboden. U kunt op de onderstaande delen klikken om naar Bol.com te gaan.


Het Trekvogelpad

Het trekvogel pad

Het trekvogel pad is ontstaan bij het 100jarige bestaan van de vogelbescherming en is sindsdien erg populair onder de wandelaars.

Het wandelroute boekje voor het Trekvogelpad kunt u vinden op Bol.com voor minder dan twintig euro. U krijgt voor deze prijs het hele boekjes inclusief de route van meer dan 400 kilometer.


De wandelroute van het Pieterpad

Het Nederlands kustpad

U kunt één van de twee delen van het Nederlands Kustpad aanschaffen om te beginnen met het wandelen van deze prachtige wandelroute. Deze nieuwste wandelroute neemt u mee langs onze kust en verrast u keer op keer met het veranderende Nederlandse landschap.

Voor het starten van het Nederlands kustpad wandelroute kunt u één van de twee wandelroute boekjes aanschaffen via Bol.com. Klik hieronder voor meer informatie over de boekjes.