Wandelboeken – Boekenclub

Welkom bij onze boekenclub voor wandelaars. Deze pagina geeft een verzameling weer van de beste wandelboeken en geeft beknopte beschrijvingen en recensies per boek. We voegen maandelijks nieuwe boeken toe.

Ben je nou zelf ook een fervent lezer en wil je ons nog wel een boek tippen? Schroom niet om contact op te nemen via info@wandelenineigenland.nl met jouw tip en/of recensie en dan plaatsen we deze binnen drie werkdagen op de website.


Laatste wandelboeken

Dit zijn de laatst toegevoegde boeken van dit moment. Ben je nou op zoek naar een onlangs uitgekomen of actueel boek?

Alleen
Het Zoutpad
Twan Huys - Wandellust

Dat wandelen gezond is, dat weten we natuurlijk diep van binnen al lang. Er komt gelukkig ook steeds meer onderzoek naar voren wat ons beeld bevestigt: het zetten van stappen in de buitenlucht doet ons goed en geeft ons rust. Het is dan ook niet gek dat veel wandelaars na een lange dag wandelen die rust verder zoeken terwijl ze een boek lezen. Het is om die reden dat we hebben besloten om verschillende wandelboeken in een overzicht te zetten.


Wandelboeken verkoop

Alle boeken hebben een knop om het boek via bol.com aan te schaffen waardoor je ze vaak de volgende dag al in huis hebt. Mocht het bijvoorbeeld een cadeau zijn die de ontvanger al in huis heeft, dan kun je het ook altijd moeiteloos terug sturen via de bol.com website.


Wandelroutes

Op onze website hebben we verder veel wandelroutes verzameld waar je je inspiratie kwijt kunt na het vele lezen. Je kunt natuurlijk wandelen in elke provincie in Nederland en we hebben daarom op onze website ook een onderscheid per gebied. Daarnaast hebben we een specifieke pagina voor de populaire NS wandelingen, die ook wel de station tot station wandelroutes worden genoemd.