NS Wandelingen: Van station naar station

De NS wandelingen zijn voor iedere wandelaar een echt begrip. de NS verzorgt fantastische wandelroutes die gaan van een bepaald station naar een ander station toe. Je kunt deze dus erg goed doen op een ochtend of middag en het is lekker te combineren met de trein. Het is daarnaast ook laagdrempelig, want je start je mooie wandeling wanneer je zelf zin hebt. Het is ook een leuke manier om een ander gebied te leren kennen.

Het zijn over het algemeen wat relatief langere wandelroutes. Je bent vaak toch wel een kilometer of tien aan het wandelen, dus reken er wel op dat je een paar uur buiten bent. Wanneer je nog op zoek bent naar een fijne rugzak, jas, of iets anders voor tijdens de wandeling dan kun je eens een kijkje nemen op onze wandelspullen pagina. Dit is een verzameling van fijne spullen voor jouw volgende wandeling.


NS Wandelingen

De NS wandelroutes van station naar station kun je hier vinden:


Andere wandelroutes?

Ben je nog op zoek naar meer wandelroutes in Nederland? Wij hebben per provincie of gebied een verzameling van de mooiste wandelroutes. Je kunt deze vinden door via het menu op de provincie te klikken waar jij graag wilt wandelen. Daarnaast kun je gebruik maken van het zoek veld.

Zo kun je bijvoorbeeld kijken voor onze wandelroutes in Utrecht door hier te klikken. Of als je meer geintresseerd bent in wandelen in Limburg, klik dan hier.


Routeboekjes

Wij hebben ook een verzameling van leuke wandelroute boekjes die je kunt aanschaffen via Bol.com. Deze heb je vaak de volgende dag in huis en staan vol met de officiele grotere wandelroutes van Nederland. Je kunt het overzicht vinden door hier te klikken.